Komunalni info centar na broju 725-380

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na današnjem kolegiju gradonačelnika sa pročelnicima i direktorima gradskih tvrtki dogovoreno je da od srijede, 21. ožujka (prvi dan proljeća!) počne sa radom komunalni info centar na jedinstvenom broju 725-380. Na ovom broju svi građani moći će dojavljivati gradu i komunalnom odjelu sve probleme koje uoče u svojoj sredini, ulici, naselju, centru grada na javnoj rasvjeti, cestama, nogostupima, javnim površinama, drveću, parkiralištima, fasadama, vodovodu, kanalizaciji, plinu…..

Na ovaj broj javljat će se i svi djelatnici gradskih tvrtki koji u svom radu na terenu uoče propuste, manjkavosti, potrebe za popravcima i sl.

Radnim danom od 7 do 15 sa ti se telefon će se javljati dežurni na telefonu u Upravnom odjelu za komunalne poslove i graditeljstvo, a od 15 do 07 sati ujutro te vikendom na telefon se može ostaviti poruka na telefonskoj sekretarici.
Obavijesti o komunalnoj problematici možete poslati i na broj faksa 801-587 ili na e-mail: komunalni.poslovi@virovitica.hr.

Gradska uprava i gradske tvrtke odlučile su se na ovaj potez kako bi brzo i učinkovito, zajedno sa stanovnicima grada, što brže i učinkovitije rješavali svakodnevne komunalne probleme.

Skip to content