Kolegij gradonačelnika Ivice Kirina usvojio odluku o davanju u zakup prostora HPD-u Rodoljub; GDCK Virovitica produžen zakup prostora za „Dnevni boravak“

Kolegij virovitičkog gradonačelnika Ivice Kirina usvojio je danas, 16. listopada, Odluku o produženju zakupa poslovnog prostora Hrvatskom crvenom križu Gradskom društvu Virovitica. Riječ je o prostoru u zgradi na Trgu kralja Zvonimira 2 koje Gradsko društvo Crvenog križa koristi za ostvarivanje i provođenje programa „Dnevnog boravka za starije osobe i pomoć u kući“.

Osim toga, kolegij je usvojio i Odluku o davanju u zakup poslovnog prostora Hrvatskom pjevačkom društvu „Rodoljub“ Virovitica koje je dugi niz godina svoj rad i kulturno djelovanje obavljao u prostorijama Dvorca Pejačević. Pošto se cjelokupni prostor Dvorca renovira i uređuje, HPD „Rodoljub“ ostao je bez prostora za rad. Stoga je predloženo davanje u zakup poslovnog prostora smještenog u prostoru bivšeg Vatrogasnog doma u Virovitici, Trg kralja Zvonimira 2.

Na privremeno korištenje poslovni prostor trebala bi dobiti i humanitarna udruga AGAPE POMOĆ iz Feričanaca koja bi isti koristila za smještaj veće količine humanitarne pomoći. Pristiglu humanitarnu pomoć Udruga će raspodijeliti građanima Grada Virovitice, slabijeg imovnog statusa, kako bi im se olakšalo zadovoljenje svakodnevne životne egzistencije. Kolegij gradonačelnika Ivice Kirina usvojio je Odluku o davanju na privremeno korištenje (30 dana) dio poslovnog prostora smještenog u objektu broj 4. (u krugu bivše vojarne u Virovitici).

Skip to content