Kazalište Virovitica objavilo novi datum premijere predstave za djecu “Tonka će sutra” po tekstu Jelene Pervan

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Kazalište Virovitica obavilo novi datum premijere predstave za djecu “Tonka će sutra”. Predstava po tekstu Jelene Pervan u režiji Marijane Matoković bit će odigrana u utorak, 22. studenoga s početkom u 18 sati.

“Tonka će sutra” je predstava nastala prema motivima istoimene slikovnice, autorice Jelene Pervan. Tonka je jedna sasvim obična djevojčica koja voli stvari odgađati za sutra, a sutra ponekad postane i prekosutra, a prekosutra i prekprekosutra. Strpljiva mama pokušava na sve načine Tonku naučiti odgovornosti i tome da svatko ima obveze koje treba riješiti, ali nije to lak zadatak kad se radi o jednoj zaigranoj mudrici kao što je Tonka. Šetanje Strahimira, pospremanje igračaka, jedenje večere, vježbanje pisanja slova B, sve su to zadaci koje Tonka iz dana u dan odgađa. Na sreću u pomoć dolazi mamina sestra, Sara. Putoholičarka i avanturistica, super-teta koja putuje svijetom i skuplja priče. Mama i teta zajedničkim snagama dosjete se priče koju su čule od bake i djeda kako postoje sutrići – malena bića koja dolaze samo onima koji odgađaju stvari za sutra. A sutrića se možete riješiti, ako počnete rješavati svoje obveze već DANAS!– stoji u opisu predstave Marijane Matoković.

Također, Kazalište Virovitica moli sve koji su rezervirali ulaznice za prvotni termin 29. listopada da potvrde svoj dolazak telefonski na 721/330 do 21. studenoga do 12 sati. Svoje ulaznice možete rezervirati telefonski radnim danima od 9 do 14 sati.

(www.icv.hr, ib)

Skip to content