KATOLIČKA KLASIČNA GIMNAZIJA Napreduju radovi na energetskoj obnovi, u planu i klimatizacija učionica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Radovi na energetskoj obnovi virovitičke Katoličke klasične gimnazije u punom su jeku. Na svim učionicama, hodniku i uredima škole zamijenjeni su prozori, a ovih dana zamijenit će se i preostali prozori na sanitarnom čvoru. Završene su gotovo sve elektro instalacije i sve je spremno za postavljanje nove led rasvjete. U tijeku je postavljanje novih instalacija internetske mreže, a krenuli su i radovi na instalacijama grijanja te pripreme zidova za krečenje.

Isto tako početkom tjedna dobili su izvrsnu vijest, Požeška biskupija kao osnivač škole odlučila je financirati klimatizaciju učionica stare zgrade.

Klimatizacija učionica nije bila predviđena energetskom obnovom. Ovom odlukom ponovno se potvrđuje nastojanje našeg Osnivača oko visokog standarda obrazovanja u katoličkim školama. Bit ćemo jedna od rijetkih srednjih škola, i osnovnih, u županiji čije su učionice klimatizirane, što je posebno važno maturantima u vrijeme pisanja testova državne mature. Vrijednost dodatnih radova je oko 200.000 kuna i nadamo se da to neće bitno utjecati na planirane rokove završetka radova – rekao je ravnatelj Mario Voronjecki. (www.icv.hr, ml; kkg-vtc.hr)

Skip to content