Katarina Đurđević nova direktorica Turističke zajednice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Turističko vijeće grada Virovitice nakon raspisanog natječaja kao najpovoljnijeg kandidata za mjesto direktora Turističkog ureda Turističke zajednice grada Virovitice izabralo je Katarinu Đurđević. Novoizabrana je direktorica rodom iz Đakova, sa završenim Ekonomskim fakultetu u Zagrebu u kojemu je zadnjih deset godina radila za jednu američku multinacionalnu kompaniju gdje je bila i voditeljica prodajnog tima koji se bavio strateškim planiranjem i dugoročnim procjenama rizika.
– U Virovitici sam se udala, imam dvoje male djece i zadnje dvije godine ovdje sam provela na porodiljnom, tako da sam imala vremena upoznati grad i njegove ljepote. Kako i sama dolazim iz malog grada, svidjelo mi se živjeti ovdje pa sam se odlučila zaposliti, zbog čega sam se i javila na ovaj natječaj, predstavljajući nam se kazala je Katarina Đurđević dodavši kako joj nije žao što je zbog toga morala odustati od daljnje karijere u američkoj kompaniji u kojoj je dosad radila.
Kako je na mjesto direktora Turističkog ureda stupila početkom tjedna, dok se ne upozna s dosadašnjim radom Turističke zajednice, Katarina nam nije htjela mnogo govoriti o nekim aktivnostima Zajednice.
– Mislim da bi s moje strane bilo neprofesionalno da išta sada o tome govorim, no mogu vam samo kazati da ćemo za ovu godinu nastaviti s planiranim aktivnostima Turističke zajednice i pokušati ostvariti zacrtani plan. O aktivnostima koje planiram nakon ove godine govorit ću kada za to dođe vrijeme, istakla je Katarina Đurđević dodajući kako se za vrijeme boravka u Virovitici dobro upoznala sa svim manifestacijama Turističke zajednice.
No, s obzirom na dosadašnja iskustva strateškog planiranja, Katarina već sada ima viziju budućeg razvoja turizma grada Virovitice. Cijeli tekst pročitajte u najnovijem Virovitičkom listu. (www.icv.hr,

Skip to content