Kadet KK Virovitica Sven Petrović MVP igrač „All Stars“ utakmice

Bogat košarkaški vikend virovitičani su započeli u subotu u dvorani OŠ IBM utakmicama u organizaciji KK Virovitica1234 i Košarkaškog saveza Virovitičko-podravske županije. Igrači mladih seniora (M21) su odigrali prijateljsku utakmicu s kombiniranom ekipom KK Mladosti iz Čačinaca i KK Orahovica u kojoj su poraženi 61:46, da bi potom juniori (M18) pobijedili ekipu KK Pitomača rezultatom 73:55.

 

Igrači mlađe kadetske ekipe (M14) KK Virovitica1234 su u nedjelju prisustvovali “All Stars” utakmici između selekcije lige i prvaka Regije sjever, Radnika iz Križevaca i osvojili zaslužene medalje za osvojeno 2. mjesto. Za selekciju lige su od igrača KK Virovitica (uz igrače iz Koprivnice, Molvi, Bjelovara, Virja, Đurđevca, Križevaca i Pitomače) nastupili  su Sven Petrović, Domagoj Vuković i Jerko Bobanac, a ekipu je vodio trener Robert Fritz. Selekcija je dominantno pobijedila prvaka rezultatom 65:38.

Utakmicu je obilježio igrač KK Virovitica, Sven Petrović koji je proglašen za najboljeg igrača (jednoglasno od svih trenera) i najboljeg strijelca lige (prosjek 31,5 koševa po utakmici). Osim toga, pobijedio je u natjecanju u pogađanju trica te osvojio naslov najkorisnijeg (MVP) igrača “All Stars” utakmice. Na taj način je osvojio četiri priznanja što nije uspjelo niti jednom igraču bilo koje mlađe uzrasne kategorije košarkaške Regije sjever. To zaslužuje pažnju te u klubu vjeruju da će izbornik selekcije M14 Svena prepoznati kao potencijalnog reprezentativnog kandidata.

Skip to content