Jubilarcima uručene zahvalnice

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica u prostorijama Dnevnog boravka Crvenog križa organiziralo je svečanost uručivanja zahvalnica za višestruko darivanje krvi. Zahvalnice za 35, 50, 55, 75 i 100 darivanja krvi darovateljima su uručili predsjednik i ravnatelj društva Zdenko Blažičević i Marko Teskera te pročelnik…1 1256650759Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica u prostorijama Dnevnog boravka Crvenog križa organiziralo je svečanost uručivanja zahvalnica za višestruko darivanje krvi.
Zahvalnice za 35, 50, 55, 75 i 100 darivanja krvi darovateljima su uručili predsjednik i ravnatelj društva Zdenko Blažičević i Marko Teskera te pročelnik gradskog odjela za društvene djelatnosti Antun Mihoković.
Za 35 puta darovanu krv zahvalnicu i mali srebrni znak su dobili Zdenka Štajner, Ankica Vuletić, Božica Gobac i Mirjana Gomerčić dok su za 50 puta darovanu krv zahvalnicu i mali srebrni znak dobili Drago Lukačević, Zdenko Sabo, Krešimir Matošina, Jozo Boban, Zlatko Cah, Zlatko Jakupec, Željko Predragović, Antun Marić, Ivan Šarfi, Karlo Miloš, Franjo Petrinić, Marijan Mlinarić, Franjo Miškulin, Dragutin Vukman, Ivan Fosić, Borislav Tatalović i Nikola Ferić.

2 1256650759Za 55 puta darovanu krv zahvalnicu i veliki srebrni znak dobili su Mirjana Vrbek i Marija Demšić, za 75 puta darovanu krv zahvalnicu i veliki srebrni znak dobili su Josip Merki, Damir Košić, Savo Mičić i Tomo Šantek dok je za 100 puta darovanu krv zahvalnicu i zlatni znak dobio Ante Maloča.
Jubilarcima za višestruku darivanu krv zahvalila je i ravnateljica Opće bolnice Virovitica, doktorica Ana Bajer Feketić, koja je također bila prisutna ovoj svečanosti.
Svi ostali jubilarni darovatelja krvi u 2009. godini koji su darovali krv 5,10,20,25,30 i 40 puta,sveukupno njih 119 dobiti će svoje zahvalnice i značke poštom na kućne adrese.
Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica u znak zahvalnosti za višestruko darovanu krv, izraženu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku čestitalo je svim dobrovoljnim darovateljima krvi 25.listopad Dan darovatelja krvi.

Skip to content