Još jedno mjesto za trening: Gradonačelnik Ivica Kirin otvorio novu teretanu Powerlifting kluba Virovitica

Virovitičani i mještani okolnih naselja na raspolaganju imaju još jedno mjesto za trening. Gradonačelnik Ivica Kirin ove subote je u Ulici Matije Gupca 13 u Virovitici otvorio novu teretanu Powerlifting kluba Virovitica.

Teretana je opremljena Life Fitness spravama, inače spravama globalnog lidera u fitness industriji te profesionalnom opremom za natjecanje u powerliftingu.

Otvaranje ove teretane rezultat je dugogodišnjeg truda i rada članova Powerlifting kluba Virovitica koji su udružili snage i vlastitim sredstvima otvorili ovu teretanu.

Teretana je otvorena za sve građane koji na raspolaganju imaju sve moderne sprave. Dakle, nije u pitanju samo powerlifting, već ljudi mogu doći i baviti se fitnessom ili aerobikom. Mjesečna članarina, koja uključuje svakodnevne treninge je 150,00 kuna, članarina koja uključuje treninge od tri puta tjedno je 130,00 kuna, a ako se plaća dnevno, onda je 20,00 kuna, rekao je predsjednik Powerlifting kluba Virovitica Dražen Moslavac istaknuvši kako će članovi kluba biti građanima na raspolaganju i kao treneri i kao podrška.

Ovaj potez Powerlifting kluba pozdravio je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin ujedno čestitavši članovima i na odličnim rezultatima koje postižu.

Otvaranje nove teretane je pun pogodak s obzirom na to da nam nedostaje ovakvih mjesta u gradu. Iskoristio bih priliku i pozvao sve građane da se više uključe u sport i rekreativne aktivnosti, prvenstveno zbog zdravlja. Buduće rekreativce ovdje, osim dobrog treninga, očekuje opuštena i dobra atmosfera, rekao je gradonačelnik Kirin.

Otvorenju je, uz gradonačelnika i članove kluba, nazočio i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

Više informacija na: Powerlifting klub i teretana Virovitica

(virovitica.hr, fotografije: M. Bašić i M. Šolc)

Skip to content