Još jedna bajkovita večer u dvorištu Palače Pejačević: Na adventskom vijencu zasjala i treća svijeća…

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Iza nas je još jedna bajkovita adventska nedjelja. U blagdanskom raspoloženju, uz nasmijana dječja lica i neodoljive mirise koji su se širili iz turističkih kućica, u dvorištu Palače Pejačević u Virovitici zasjala je i treća adventska svijeća – svijeća radosti.

Organizatori manifestacije “Prosinac u gradu”, Grad Virovitica i Turistička zajednica grada, pobrinuli su se da posjetitelji i ovoga puta uživaju u dobroj glazbi. Nakon odličnog nastupa Gradske glazbe i mažoretkinja, na scenu je stupio Vokalni ansambl Contessa iz Suhopolja koji je publiku počastio koncertom od 17 pjesama, a potom je atmosferu dodatno zagrijala i naša virovitička zvjezdica Julija Tomljanović.

Manifestaciji su se večeras humanitarnom akcijom “Djeca djeci” pridružili i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica te Rotary club koji su na štandu izložili prekrasne božićne čestitke. Čestitke su djelo malih kreativaca iz COOR-a, a Rotary club je zaslužan za njihovu izradu. Dobrovoljni prilozi koji su večeras prikupljeni namijenjeni su daljnjem provođenju projekata COOR-a, a ovu akciju podržao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

Ugođaj Adventa u prekrasnom ambijentu upotpunila je i gastronomska ponuda u turističkim kućicama te su Virovitičani i njihovi gosti, uz druženje i glazbu, uživali u germknedlama, fritulama, kobasicama, kuhanom čaju i vinu.

Ne propustite niti iduću adventsku nedjelju u dvorištu Palače Pejačević kada ćemo upaliti i posljednju, četvrtu adventsku svijeću. (virovitica.hr; fotografije: M. Bašić i M. Rođak)

Skip to content