Još jedna bajkovita večer u dvorištu Palače Pejačević: Na adventskom vijencu zasjala druga svijeća…

Iza nas je još jedna bajkovita adventska nedjelja. U blagdanskom raspoloženju, uz nasmijana dječja lica i neodoljive mirise koji su se širili iz turističkih kućica, u dvorištu Palače Pejačević u Virovitici zasjala je i druga adventska svijeća.

Organizatori manifestacije “Prosinac u gradu”, Grad Virovitica i Turistička zajednica grada, pobrinuli su se da posjetitelji i ovoga puta uživaju u dobroj glazbi. Nakon odličnog nastupa Gradske glazbe i mažoretkinja, na scenu je stupio domaći rock sastav Epitaf koji je dodatno zagrijao atmosferu.

Ugođaj Adventa u prekrasnom ambijentu upotpunila je i gastronomska ponuda u turističkim kućicama te su Virovitičani i njihovi gosti, uz druženje i glazbu, uživali u germknedlama, fritulama, kobasicama, kuhanom čaju i vinu.

Ne propustite niti iduću adventsku nedjelju u dvorištu Palače Pejačević kada nas, uz paljenje treće svijeće, očekuje koncert popularne Zadranke Natali Dizdar koja će u Virovitici zapjevati povodom 60. godina tvrtke Hrvatski duhani. (virovitica.hr, M. Bašić, M. Rođak)

Skip to content