JESEN U GRADU U subotu 22. listopada šetnica kod Gimnazije bit će u znaku plodova i boja jeseni

U organizaciji Turističke zajednice grada Virovitice, Grada Virovitice, Kreativne udruge Unikat i tvrtke Flora VTC, u subotu, 22. listopada od 9 do 13 sati održat će se tradicionalna manifestacija „Jesen u gradu“.

Cilj manifestacije je prikazati bogatu jesen Virovitice, a plodovi i boje jeseni tog će dana dominirati šetnicom u središtu grada. Izlagači će na svojim šarenim i lijepo uređenim štandovima predstavljati svoje škole, obrte, poljoprivredna gospodarstva, udruge…

U povodu ovogodišnjeg jubilarnog izdanja „Jeseni u gradu“, Virovitičani i njihovi gosti moći će uživati u slasnom, preko 60 metara dugom kolaču od jabuka kojeg će pripremiti učenici i nastavnici Strukovne škole Virovitica.

U sklopu bogatog kulturno-zabavnog programa nastupit će Gradska glazba Virovitica i Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica, KUD Virovitica, Češka beseda Virovitica, Virovitičke mažoretkinje i plesna skupina Češke besede Virovitičko-podravske županije, a najmlađi posjetitelji će moći sudjelovati u igrama i kreativnim radionicama u organizaciji Dječjeg vrtića Cvrčak i Kreativne udruge Unikat.

– Pozivamo sve da nam se pridruže u subotu, 22. listopada na šetnici ispred Gimnazije na 10. jubilarnoj „Jeseni u gradu“, našoj nagrađivanoj manifestaciji i nositeljici posebnog priznanja „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award“ – poručili su iz TZ grada Virovitice.

(tz-virovitica.hr)

Skip to content