Jedni sade, drugi ruše – vandali ponovno na djelu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

– Kad dođe vikend, ovdje je nekad kao “ratno stanje. Sjede, piju, galame, puše, tko zna što puše – riječi su jedne od stanarki u Ulici Tina Ujevića u Virovitici, kod OŠ Ivana Brlić Mažuranić, gdje su vandali, ponovno orgijali na dječjem igralištu, inače donaciji Zagrebačke banke…
– Kad mi i podviknemo, oni dobacuju, ili se stišaju, ali kasnije dođu, pa po noći čupaju i uništavaju. Pa svu tu imovinu koju oni uništavaju mi smo platili. Netko uređuje, čisti i čini sve kako bi ovaj grad ličio na nešto, bio uredan, a netko to, iz neke svoje obijesti, iz tko zna kojeg razloga, uništava. I to slomljeno drveće i te potrgane letve na ljestvama i te ljuljačke, pa sve je to nečiji trud i muka. Tko će se doći ovdje igrati ako će netko uništiti gradsku imovinu – dodala je stanarka u “ulici pjesnika”.
Upravo u ovoj ulici i obližnjoj, Petra Berislavića, u studenom prošle godine, prošli su huligani koji su uništavali sve što im je palo pod ruku. Sad je nastavljeno uništavanje, pa su trgali mlada drveća i razbacivali ih svuda unaokolo. Stanovnici ovog dijela grada pitaju se dokle će ovaj vandalizam trajati, dokle će se nakon vikenda zbrajati štete koju su huligani napravili. (www.icv.hr)

Skip to content