Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja za provedbu Lokalne razvojne strategije na području LAG-a Virovitički prsten

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA VIROVITIČKI PRSTEN

 objavljuje

JAVNI POZIV

 Za prikupljanje projektnih ideja za provedbu

Lokalne razvojne strategije na području LAG-a Virovitički prsten

 Lokalna akcijska grupa Virovitički prsten (LAG VIP) uključuje područje grada Virovitice te općine Suhopolje, Gradina, Lukač, Špišić Bukovica i Pitomača te trenutno izrađuje zajedničku Lokalnu razvojnu strategiju (LRS) za područje LAG-a Virovitički prsten.

Pozivaju se svi građani, predstavnici poduzeća, obrta, OPG-a, zadruga, udruga, javnih ustanova, općina, grada, mjesnih odbora i cijela šira zainteresirana javnost s područja LAG-a Virovitički prsten da dostave svoje projektne ideje popunjene u dolje navedenom obrascu. To će uvelike pomoći za objedinjavanje i prepoznavanje svih problema i potreba područja LAG-a VIP te definiranje ciljeva koji se planiraju ostvariti u budućem razdoblju.

Ovo je jedinstvena prilika svima da svoje ideje unesu u zajedničku razvojnu strategiju putem koje će se Vaše poslovne i razvojne vizije financirati iz programa IPARD, LEADER i drugih fondova. Na temelju projektnih ideja prikupljenih i procijenjenih putem ovoga poziva, LAG VIP će kreirati bazu projekata za gore spomenute fondove te za implementaciju Lokalne razvojne strategije.

Sve projektne ideje se predaju u priloženom Obrascu za projektne ideje.

Krajnji rok za prijavu projektnih ideja je 11. listopad 2013. godine!

Obrazac za projektne ideje

 Napomena

Javni poziv je za podnositelje sa područja Lokalne akcijske grupe Virovitički prsten (grad Virovitica te općine Suhopolje, Gradina, Lukač, Špišić Bukovica i Pitomača).

Ovaj Poziv za predlaganje projektnih ideja nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo radi procjene apsorpcijskog kapaciteta i uključivanja u Akcijski plan Lokalne razvojne strategije. Vlasništvo na projektnim idejama u potpunosti će se poštovati.

Skip to content