JAVNI POZIV za prijavu kandidata (m/ž) za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi

U sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru natječaja „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda raspisuje se javni poziv za izbor pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika za učenike s teškoćama, a koji su na temelju rješenja o primjerenom programu školovanja integrirani u redovni sustav osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja u školama čiji je osnivač Grad Virovitica.

Projektom je predviđen odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim školama na području Grada Virovitice radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja učenika.

Javni poziv odnosi se na 2 osobe: 2 pomoćnika u nastavi, koji će proći edukaciju za pomoćnike, te će s 2 osobe biti sklopljen Ugovor o radu.

Javni poziv preuzmite OVDJE

Skip to content