Javni poziv za iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za ulaganja u razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ministarstvo turizma u utorak, 2. lipnja 2015., objavilo je „Javni poziv za iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za ulaganja u razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda i/ili poboljšanje postojećih, koji doprinose razvoju turističkih destinacija (kampovi koji će nakon završetka imati kategoriju 4 i 5 zvjezdica kao i dodatne sadržaje; marine koje će nakon završetka imati kategoriju 4 i 5 sidara kao i dodatne sadržaje; tematski parkovi)“.
Radi se o javnom pozivu za iskaz interesa za povlačenje sredstava iz EU fondova za marine, kampove i tematske parkove. Natječaj se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. koji se financira sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, a namijenjen je domaćim poduzetnicima iz sektora turizma koji žele podići svoju konkurentnost na tržištu. Cjelovitu vijest možete pročitati na linku http://www.mint.hr/default.aspx?id=23890, a tekst javnog poziva dostupan je na linku http://www.mint.hr/default.aspx?id=7936 .

Skip to content