JAVNI POZIV za dostavu prijava za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova u 2023. godini na području grada Virovitice

Sukladno Mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2023. godini Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Gradonačelnik Grada Virovitice objavljuje Javni poziv za dostavu prijava za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova na održavanju gradskih površina i objekata.

Sukladno uvjetima i načinima za korištenje sredstava za provođenje Mjera za poticanje zapošljavanja Programom Javnog rada na održavanju gradskih površina i objekata, na području grada Virovitice, zaposlit će se osam (8) osoba na vrijeme od šest (6) / devet (9) ili dvanaest (12) mjeseci (ovisno o ciljanoj skupini) u punom/nepunom radnom vremenu i to na poslovima revitalizacija javnih površina na području grada Virovitice.

Ovaj Javni poziv objavljuje se na oglasnoj ploči Grada Virovitice, na službenoj internetskoj stranici Grada Virovitice (www.virovitica.hr – pod kategorijom „Natječaji“) i na službenoj internetskoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Rok za dostavu prijava počinje teći od 23. ožujka 2023. godine i traje do 31. ožujka 2023. godine.

NAPOMENA: Sukladno uputama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na ovaj javni poziv ne mogu se prijaviti osobe koje su bile uključene u potporu javni rad 12 mjeseci nakon prestanka trajanja mjere javni rad.

 

Javni poziv preuzmite OVDJE.

Obrazac prijave preuzmite OVDJE.

Obrazac životopisa preuzmite OVDJE.

Skip to content