JAVNI POZIV za dostavu prijava za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova u 2022. godini na području grada Virovitice

Sukladno Mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2022. godini Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Gradonačelnik Grada Virovitice objavljuje javni poziv za dostavu prijava za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova na održavanju gradskih površina i objekata.

Sukladno uvjetima i načinima za korištenje sredstava za provođenje Mjera za poticanje zapošljavanja Programom Javnog rada na održavanju gradskih površina i objekata na području grada Virovitice, zaposlit će se sedam (7) osoba na vrijeme od šest (6) mjeseci, u punom radnom vremenu i to na poslovima revitalizacija javnih površina na području grada Virovitice.

Ovaj Javni poziv objavljuje se na oglasnoj ploči Grada Virovitice, na službenoj internetskoj stranici Grada Virovitice (www.virovitica.hr – pod kategorijom „Natječaji“) i na službenoj internetskoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Rok za dostavu prijava počinje teći od 25. travnja 2022. godine i traje do 4. svibnja 2022. godine.

NAPOMENA: Sukladno uputama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na ovaj javni poziv ne mogu se prijaviti osobe koje su bile uključene u potporu javni rad 12 mjeseci nakon prestanka trajanja mjere javni rad.

Javni poziv OVDJE

Obrazac prijave OVDJE

Obrazac životopisa OVDJE

Skip to content