Javni poziv na pristupanje testiranju za kandidate za Prometnu jedinicu mladeži grada Virovitice

U cilju povećanja sigurnosti u prometu na području Virovitice djeluje Prometna jedinica mladeži grada Virovitice koja se popunjava sa 10 pripadnika.U cilju povećanja sigurnosti u prometu na području Virovitice djeluje Prometna jedinica mladeži grada Virovitice koja se popunjava sa 10 pripadnika. Zadatak Prometne jedinice mladeži je obavljanje poslova kontrole i upravljanja prometom na raskrižjima i drugim mjestima, preusmjeravanja prometa, pružanja pomoći sudionicima u prometu i sl.

Pripadnici Prometne jedinice mladeži će biti angažirani u periodu od 01. lipnja do 30. rujna 2009. godine. Prilikom angažiranja će biti odjeveni u odoru pripadnika Prometne jedinice mladeži, a za izvršeno angažiranje na obavljanju poslova iz djelokruga rada Jedinice će primati novčanu naknadu.

Uvjeti kojima moraju udovoljavati pripadnici Prometne jedinice mladeži:
– državljanstvo RH
– navršenih 16 godina života
– učenik srednje škole ili student, primjeren u učenju, ponašanju i radu
Prednost će imati kandidati sa položenim vozačkim ispitom bilo koje kategorije i prebivalištem na području grada Virovitice.
Pozivaju se svi zainteresirani koji udovoljavaju propisanim uvjetima da se odazovu na testiranje za kandidate za Prometnu jedinicu mladeži grada Virovitice koje će se održati
u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici,
u Virovitici, Ljudevita Patačića 3
dana 01. travnja 2009. godine
od 11 do 14 sati

Kandidati su sa sobom dužni ponijeti dokaze o ispunjavanju uvjeta:
– presliku osobne iskaznice
– potvrdu o upisanoj srednjoj školi ili fakultetu.

Skip to content