Javna rasprava o prijedlogu II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Virovitice – izmjena načina održavanja i odgoda termina

Javni uvid – od 24. ožujka do 1. travnja 2020. godine

Javno izlaganje – 31. ožujka 2020. godine u 13,00 sati putem livestream servisa  – IZMJENA NAČINA ODRŽAVANJA I ODGODA TERMINA JAVNOG IZLAGANJA o Prijedlogu II. Izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Virovitice

Poziv na javnu raspravu

Prijedlog plana za javnu raspravu

Zbog trenutne situacije s pandemijom COVID-19 u tijeku javne rasprave građani svoja pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na prijedlog Plana mogu poslati na e-mail adresu alida.moslavac@virovitica.hr ili putem pošte kako stoji u pozivu.

Prezentacija je dostupna na poveznici:

Prezentacija javnog izlaganja_PPUG VT_II ID_PP

 

S obzirom na situaciju vezano uz COVID-19, te provođenje svih preporuka, zabrana i mjera na svim razinama vlasti i upravljanja, u postupku javne rasprave na prijedlog ovog prostornog plana koja je u tijeku (od 24. ožujka  do 1. travnja 2020. godine), predviđeno javno izlaganje dana 30. ožujka 2020.godine neće se održati na predviđeni način.

Javno izlaganje o Prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Virovitice izvršiti će se putem lifestream servisa dana 31.03.2020. godine s početkom u 13:00 sati.

Lifestream servisu moguće je pristupiti koristeći slijedeći link

https://zoom.us/j/710347943

 

Tijekom javnog izlaganja sudionici mogu postavljati pitanja i primjedbe putem:

                                      ape-info@ape.hr

Izvješće o JR_2. ID PPUG Virovitice_1

 

Skip to content