Izvršen tehnički pregled za izgradnju pristupnih cesta u Poduzetničkoj zoni III

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U prostorijama Grada Virovitice i obilaskom terena izvršen je tehnički pregled realiziranih radova u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici. Tehnički pregled izvršili su predstavnici naručitelja, Grada Virovitice, te predstavnici izvođača radova, nadzorni inženjer i predstavnici sanitarnog inspektorata. Prihvaćena je predočena projektno-tehnička dokumentacija te nije bilo primjedbi na izvedene radove.

Da podsjetimo, izvedeni radovi odnose se na izgradnju pristupnih cesta parcelama i osnovne komunalne infrastrukture financiranih u sklopu projekta „Izgradnja pristupnih cesta parcelama u Poduzetničkoj zoni III u Virovitici- faze II i IV“ prijavljenog na natječaj Europske komisije za izgradnju poslovne infrastrukture IPA BRI, objavljen 15. ožujka 2013. Pozitivni odgovor kojim je odobreno sufinanciranje navedenog projekta stigao je 26. veljače 2014.godine te je time odobreno sufinanciranje navedenog Projekta, ukupne vrijednosti 3.337.135,38 kuna, u iznosu od 85% odnosno 2.836.565,10 kuna.
Ovim projektom osigurat će se vrhunski uvjeti za potencijalne investitore u Virovitici, što zajedno s Programom olakšica i poticaja gospodarskog razvoja grada Virovitice čini iznimno i vrlo poticajnu osnovu za investicije i realizaciju gospodarskih ciljeva Grada te ostvarenje ukupnog razvoja.

pregledi zona III

 

Skip to content