Izrsne ocjene izlagača za ovogodišnji Viroexpo

viroexpo-subota2013-817Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, kao jedan od organizatora sajma „Viroexpo“, provodi, odlukom Organizacijskog odbora sajma, od samog početka održavanja sajma, Anketu među izlagačima, s ciljem dobivanja odgovora, koji će poslužiti za još bolju i optimalniju organizaciju narednog Viroexpa.

Na anketu je odgovorilo 560 izlagača, odnosno 78,76%. Organizatori sajma mogu biti vrlo zadovoljni jer su rezultati ankete izuzetno povoljni i pozitivni. Ove godine izlagači 18. Viroexpa, su sa 100% pozitivnih odgovora odgovorili da podržavaju daljnji razvoj sajma. 96,67% izlagača smatra da je izlaganje na sajmovima dobar oblik prezentacije svojih proizvoda-usluga-ideja, a isto toliko smatra da sajam „Viroexpo ima pozitivnu refleksiju na razvoj gospodarstva. Sa ocjenom odličan i vrlo dobar sajam je ocijenilo 73,34% izlagača. 96,67% izlagača izjavilo je da će izlagati i sljedeće godine na 19. „Viroexpu 2014“.

Na pitanje što je bilo presudno da odlučite sudjelovati na sajmu: 88,33% izlagača izjavilo je da to zbog niske cijene m² izložbenog prostora, 96,67% iz želje za promocijom, te 98,33% radi povećanja plasmana svojih proizvoda. Ocjenjujući prijam i sajamske usluge; 90,83% izjavilo je da je izložbeni prostor primjeren, 91,67% da su prateće usluge zadovoljavajuće i 80,83% da ugostiteljska ponuda zadovoljava.

85% izlagača je odgovorilo da su zadovoljni brojem posjetitelja svog izložbenog prostora, a 72,50% izlagača su, izlaganjem na „Viroexpu“, postigli svoj poslovni cilj. Na pitanje da li očekujete da će nastup na „Viroexpu“ pospješiti vaše poslovanje, 80% izlagača pozitivno je odgovorilo. 76,67% izlagača smatra da sajam „Viroexpo“ ima adekvatan sajamski prostor. Od sugestija i prijedloga, najviše izlagača predlaže izgradnju čvrstog objekta za sve izlagače. (hgk, viroexpo)

Skip to content