Izložba novinskih fotografija – Događaji koji su obilježili 2007.

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Sinoć je u Caffe baru Boom otvorena izložba fotografija naslovljena”Događaji koji su obilježili 2007,” priređenu u organizaciji OgrankaHrvatskog novinarskog društva Virovitičko-podravske županije i podpokroviteljstvom Turističke zajednice grada Virovitice. Izloženo je 40 fotografija 17 autora, na kojima su zabilježeni događajiiz političkog, gospodarskog, kulturnog, športskog i ostalih…Sinoć je u Caffe baru Boom otvorena izložba fotografija naslovljena “Događaji koji su obilježili 2007,” priređenu u organizaciji Ogranka Hrvatskog novinarskog društva Virovitičko-podravske županije i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Virovitice.

Izloženo je 40 fotografija 17 autora, na kojima su zabilježeni događaji iz političkog, gospodarskog, kulturnog, športskog i ostalih oblasti života. O ovoj prvoj revijalnoj izložbi novinskih fotografija govorio je predsjednik Ogranka Hrvatskog društva novinara Virovitičko-podravske županije Trpimir Markotić, dok je svima čestitao na dosadašnjem radu i nadolazeće blagdane gradonačelnik Virovitice Zvonko Kožnjak. U glazbenom dijelu nastupili su pjevač Ivan Mikolić uz pratnju Mateja Blaževića na gitari.

Okupljeni novinari i gosti sinoć su se i službeno oprostili i otpratili u mirovinu dosadašnjeg novinara Virovitičkog lista Predraga Štetića, kojemu su uz lijepe riječi uručeni i darovi.

(mv)

Skip to content