Izložba fotografija Kristine Oberling

kristina oberlingU virovitičkom Gradskom muzeju, 6. kolovoza 2012. godine, s početkom u 20 sati, održati će se otvorenje izložbe fotografija Kristine Oberling „Kristina Oberling photography“. Ovo je Kristinina prva samostalna izložba od 29 fotografija koje čine presjek njezinog dosadašnjeg rada.

Kristina Oberling rođena je u Virovitici, 1983. godine. Završila je stručni studij na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, te stekla zvanje informatičara.

Nakon završenog studija pronalazi više vremena za fotografiju u koju se zaljubljuje nakon prvih nekoliko okidanja. Fotografijom se bavi tri godine, te ona iz hobija prerasta u nešto više. Sudjelovala je na nekoliko zajedničkih izložbi, osvojila je nekoliko nagrada na raznim foto natječajima. Radovi su joj više puta objavljivani u domaćim i inozemnim fotografskim časopisima, te su osvajali naslovnice dana i tjedna na brojnim fotografskim web portalima. 2011. godine izabrana je za jednog od sudionika fotoseminara Damira Hoyke „Fotosofia 6“ gdje stječe nova iskustva i proširuje svoja znanja.

Izložba ostaje otvorena za sve posjetitelje do 23. kolovoza 2012.
(vt.info)

Skip to content