Izdana građevinska dozvola za Rekonstrukciju i izgradnju ceste i ostale komunalne infrastrukture na području Virovitičkih jezera

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Odsjek za prostorno uređenje Grada Virovitice izdao je, na zahtjev Grada, građevinsku dozvolu za rekonstrukciju i izgradnju ceste i ostale komunalne infrastrukture na području Urbanističkog plana uređenja Virovitičkih jezera. Riječ je o popularno zvanim Ribnjacima na kojima se planira, u obuhvatu nedavno donesenog Prostornog plana, izgradnja ceste i ostale komunalne infrastrukture u smislu modernizacije kolnika, izgradnje parkirališta te javne vodovodne mreže.

– Navedenim zahvatom u planu je proširenje i rekonstrukcija postojeće ceste, izgradnja bočnog parkirališta te izgradnja vodoopskrbne mreže. Projektom se predviđa ukupno 120 parkirnih mjesta, od kojih će 6 biti za osobe s invaliditetom. Uz to, predviđeno je i preslagivanje postojećih prilaza pojedinim parcelama i šumskim prosjecima. – rekla je voditeljica Odsjeka za prostorno uređenje Grada Virovitice Alida Saračević – Moslavac.

Skip to content