Ivica Kirin ostaje gradonačelnik Grada Virovitice: Hvala građanima na povjerenju, nastavljamo s projektima bez ijednog dana zastoja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ivica Kirin ostaje gradonačelnik i u narednom mandatu. Prema (još uvijek nepotpunim) rezultatima lokalnih izbora 2021. osvojio je 51,53 posto glasova birača. Ovom prilikom zahvalio je svim građanima koji su u nedjelju izašli na izbore i poklonili mu povjerenje i u narednom mandatu, kao i novom sastavu Gradskog vijeća.

Ovi rezultati pokazuju da Virovitica želi kontinuitet ulaganja, da želi nastavak svih onih zacrtanih planova, ciljeva i projekata iz ovog mandata. Čestitam i županu Igoru Androviću na premoćnoj pobjedi u svim gradovima i općinama, građanima obećavamo da ćemo zajedno nastaviti raditi na svim onim projektima važnima za našu sredinu. Tek sada će građani imati prilike vidjeti nova gradilišta. Već danas krećemo u realizaciju poslova bez ijednog dana zastoja. Vrijeme koje je pred nama, ove četiri godine, nastojat ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo i dalje bili prvak Hrvatske po povlačenju sredstava iz EU fondova i da ostvarimo sve one projekte za koje do sada nije bilo sredstava. Ako ovo vrijeme ne iskoristimo, propustit ćemo jedinstvenu priliku za bolju budućnost – rekao je I. Kirin. (icv.hr, fotografija: virovitica.hr)

Skip to content