Izaslanstvo Viroexpa održalo sastanak s predstavnicima Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH, te gradonačelnikom Mostara

Izaslanstvo Sajma Viroexpo 2023. u kojem su bili, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, predsjednik HGK ŽK Virovitica Zlatko Pleša, te direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok, u Mostaru se sastalo s predstavnicima Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH, predsjednikom Markom Šantićem i stručnim suradnikom Dariom Planinićem, na kojem su dogovarani detalji i modaliteti nastupa BiH kao Zemlje partner na 26. Viroexpu, koji će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače ove godine. Osim toga, izaslanstvo Viroexpa se sastalo i s gradonačelnikom Mostara Mariom Kordićem, s kojim su izmijenjena iskustva trenutnih i budućih projekata, te mogućnosti daljnje suradnje.

Podsjetimo, uz BiH kao Zemlju partner, Županija partner Viroexpa 2023 će biti Ličko-senjska županija, dok je pokroviteljstvo potvrdilo i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o. (www.vpz.hr)

Skip to content