IZASLANSTVO GRADA TRILJA U POSJETU ŽUPANIJI I GRADU VIROVITICI

picture-368-smallIzaslanstvo Grada Trilja na čelu s gradonačelnikom Ivanom Šipićem u petak, 27. lipnja boravilo je u službenom posjetu Virovitičko-podravskoj županiji. Uz gradonačelnika Šipića bili su i Jozo Sarač, zamjenik ravnatelja Javne ustanove za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije, Frane Strikić s Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša, te Ivan Šušnjara iz Gradske uprave Trilja. Uz njih, u posjetu Virovitičko-podravskoj županiji bio je i profesor s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku Krunoslav Zmaić.
Održan je i sastanak u maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije gdje su gosti sa županom Tomislavom Tolušićem razmjenjivali iskustva o EU projektima. Sastanku su nazočili pročelnica Ureda župana Jasna Abramović, pročelnik Upravnog odjela za zajedničke politike i EU fondove Tugomir Majdak, direktor Poduzetničkog inkubatora Igor Andrović, predstavnice VIDRA-e i LAG-a VIP.
– Drago mi je da su predstavnici Grada Trilja prepoznali kvalitetne EU projekte koje je aplicirala Virovitičko-podravska županija sa Razvojnom agencijom VIDRA i želja mi je da naša iskustva pomognu Gradu Trilju te da oni u budućnosti razvijaju svoj grad kroz EU projekte – izjavio je župan Tomislav Tolušić u prigodi posjete izaslanstva Triljana.
U društvu domaćina, pročelnika županijskog Upravnog odjela za zajedničke politike i EU fondove Tugomira Majdaka i više savjetnice za gospodarstvo iz agencije VIDRA Anite Tenžere, posjetili su razvojnu agenciju VIDRA i Poduzetnički inkubator gdje ih je dočekao i s radom upoznao direktor Igor Andrović. Izaslanstvo je u pratnji svojih domaćina posjetilo i LAG “Virovitički prsten” te Gradsku upravu, gdje ih je u ime gradonačelnika Ivice Kirina primila tajnica grada Mirjana Terlecky, kao i pročelnik za komunalne poslove Mario Klement… (www.icv.hR)

Skip to content