Iza Flore Vtc uspješna poslovna godina

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Trgovačko društvo Flora Vtc održala je redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je direktor društva Željko Iharoš podnio izvješće o radu u ovoj godini. Kako je Željko Iharoš naglasio, osim povećanja prihoda, Flora Vtc je u 2014. godini proširila svoju djelatnost na poslove ugostiteljstva, a kao i prethodnih tako je i u ovoj godini Društvo investiralo u nabavu novih vozila, te tako ispoštivalo zahtjeve propisane novim Zakonom o održivom gospodarenju otpadom, koji se odnosi na obvezu odvojenog sakupljanja biorazgradivog otpada.

Usprkos ekonomskoj krizi u Hrvatskoj, iza Flore Vtc je još jedna uspješna poslovna godina, pa je tako Društvo u 2014. godini ostvarilo minimalnu dobit od 29.737,00 kuna. Poslovanje Društva pohvalio je i predsjednik Skupštine, virovitički gradonačelnik Ivica Kirin naglašavajući da se svojim načinom rada Flora Vtc svrstava među pet najjačih komunalnih društava u Hrvatskoj.

Na Skupštini Društva donijet će se i plan rada za 2015. godinu, koji se i dalje bazira na nabavi novih vozila i postrojenja, uređenju grada, a kako ističe Željko Iharoš ponajviše na ispoštovanju svih ugovorenih obveza prema građanima i svojim zaposlenicima.

Skip to content