Ivica Kirin, Ivan Sić i Željka Grahovac dali izjavu o preuzimanju svojih dužnosti

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Danas je u prostorijama Gradske uprave u Virovitici gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin dao izjavu o preuzimanju dužnosti i obnašanju izvršne vlasti u Gradu Virovitici, budući da mu je dužnost prestala utvrđivanjem rezultata izbora.Danas je u prostorijama Gradske uprave u Virovitici gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin dao izjavu o preuzimanju dužnosti i obnašanju izvršne vlasti u Gradu Virovitici, budući da mu je dužnost prestala utvrđivanjem rezultata izbora.
Izjave o preuzimanju dužnosti dali su i njegovi zamjenici Ivan Sić i Željka Grahovac.
Tom prigodom gradonačelnik Kirin zahvalio se je svim građankama i građanima grada Virovitice koji su mu ukazali povjerenje da i dalje nastavi na ostvarivanju projekata s kojima su bili upoznati kroz knjižicu ”Ja volim svoj grad 5”.
-Cilj nam je u slijedeće 4 godine ostvariti sve zacrtane projekte, ali ne na teret građana kao što je to bilo do 2003. godine, već da se sredstva osiguraju i kroz gradski, županijski i državni proračun, kao i sredstvima iz predpristupnih fondova Europske unije, a kasnije i iz pristupnih fondova Europske unije istakao je tom prigodom gradonačelnik. Posebno se je zahvalio Gradskoj upravu i sada već bivšim članovima Gradskog poglavarstva i Gradskog vijeća Grada Virovitice na svemu što su u protekle 4 godine učinili za grad Viroviticu.
Osim gradonačelnika Grada Virovitice i njegovih zamjenika sastanku su nazočili i svi pročelnici Grada Virovitice i direktori Gradskih poduzeća.

Skip to content