Ivana Antal predstavljala Viroviticu na izboru za Najtinejđera Hrvatske

Ove godine prvi put je održano natjecanje „Najuspješniji tinejdžer Hrvatske” gdje je među 10 djevojaka i 10 mladića srednjoškolaca izabran najuspješniji par učenika.Ove godine prvi put je održano natjecanje „Najuspješniji tinejdžer Hrvatske” gdje je među 10 djevojaka i 10 mladića srednjoškolaca izabran najuspješniji par učenika.Nakon polufinala koje je održano 20.veljače 2010. između 45 polufinalista izabrano 20 finalista, koji su 28.ožujka.2010. odmjerili snage u finalu održanom u Zagrebu u Cinestaru Branimir centra.Među 10 finalistica ušla je i učenica Gimnazije Petra Preradovića iz Virovitice Ivana Antal, maturantica 4.d razreda, prirodoslovno-matematičkog smjera.

Ivana se istaknula na brojnim natjecanjima osvojivši visoka mjesta. Osam je puta sudjelovala na državnim natjecanjima iz hrvatskog jezika, povijesti, biologije i vjeronauka.Dva puta je osvojila 2. mjesto na Državnom natjecanju u poznavanju hrvatskoga jezika. Ove godine također je pozvana u Omiš na državno natjecanje iz hrvatskog jezika. Ivana se osim u znanju i školskom uspjehu (sve razrede školovanja prošla je s uspjehom 5,0) , ističe po dobroti i spremnosti na pomoć i suradnju s učenicima razreda, ali i izvan škole.

U talent showu naša Ivana izvrsno se predstavila pjesmom Parnog valjka „Zastave”. Podršku u finalu pružili su joj navijači iz Virovitice (50-ak navijača iz razreda i škole), koji su dostojno prezentirali boje svoga grada.Iako je Ivana nakon testiranja i bodovanja rezultata bila u samom vrhu, žiri od 11 članova u kojem su bili sportaši Gordan Kožulj i Slavko Goluža, psihologinja i pjevačica Maja Vučić, književnica Sanja Pilić, pjevačica Ivana Kindl, glumica Leona Paraminski, slikar i scenarist Ivica Propadalo i drugi, odlučili su da pobjeda pripada zagrebačkom paru srednjoškolaca. Ostali kandidati dobili su poklon pakete sponzora.Svi koji se niste prijavili ove godine moći ćete učiniti iduće godine, a nagrade su zaista sjajne i poticajne (put u Tunis, škola stranog jezika, plesna škola, knjige, sat, mobitel, odjeća…).
Za sve koji nisu bili u Cinestaru i gledali finale uživo, moći će uživati gledajući show u petak na Z1 televiziji.

Na podršci i razumjevanju Ivana se zahvaljuje gradonačelniku Ivici Kirinu i virovitičkoj Gradskoj upravi koji su omogućili putovanje u Zagreb kako njoj osobno, tako i navijačima, razrednici prof. Jasminki Viljevac, ravnateljici prof. Ivani Bešir, kolegama iz 4.d razreda, roditeljima i ostalima koji su glasovali i navijali za nju.
(vt.info)

Skip to content