Ivan Dečak i Massimo dobili Porina za “Pjesmu godine” sa skladbom “Mali krug velikih ljudi”

Po dobrom će Ivan Dečak, frontman grupe Vatra i Massimo pamtiti 5. lipnja 2021. godine i 28. dodjelu glazbene nagrade Porin koja je održana na Prisavlju. Skladba “Mali krug velikih ljudi”, autora Ivana Dečaka, u izvedbi Massima, je dobila Porina za – Pjesmu godine.

Porin je definitivno svečanost glazbenika i struke i već kad si nominiran znaš da ćeš prisustvovati nečem velikom. Ivan Dečak posvetio je ovo priznanje svojoj obitelji, to činim i ja, ali pored toga posvećujem ga i svim medicinskim radnicima koji su dali sve od sebe da nas čim više ostane na planeti. Ostanimo zdravi i hajmo dočekati i sljedeći Porin – istaknuo je Massimo.

Uz Massima i Dečaka, u konkurenciji su bili: „Hej, sanjalice“ grupe Elemental koju autorski potpisuju Konrad Lovrenčić, Mirela Priselac, Luka Tralić, Ivan Vodopijec, Davor Zanoški i Erol Zejnilović, pjesma „Ne daj na nas“ autora Aljoše Šerića u izvedbi Pavel feat. Tedi Spalato, pjesma „Puna memorija“ koju potpisuje i izvodi Vanna te pjesma „Rođen za suze“ koju potpisuje Goran Bare, a izvode Goran Bare & Majke. (www.vpz.hr, www.jutarnji.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Skip to content