Istina je najjače oružje – objavljujemo potvrdu o podnesenoj kaznenoj prijavi protiv Siniše Palma

Među neprovjerenim i netočnim informacijama koje kolaju gradom u vezi slučaja pronevjere novca iz gradskog proračuna, pojavila se i ona da gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin nije 31. svibnja podnio kaznenu prijavu protiv Siniše Palma.

Informacija je objavljena na stranicama Slobodarske stranke pod naslovom „KIRIN LAŽE, 31.05.NIJE PODNIO KAZNENU PRIJAVU NA SINIŠU PALMA“ (https://slobodarskastranka.blogspot.com/2019/07/nakon-sto-su-slobodaripodnijeli-kaznenu.html), a prenio ju je portal Virovitica.net pod naslovom „Slobodarska stranka: Policija nam je potvrdila da Ivica Kirin nije 31. svibnja kazneno prijavio Sinišu Palma“ (https://virovitica.net/slobodarska-stranka-policija-nam-je-potvrdila-da-ivica-kirin-nije-31-svibnja-kazneno-prijavio-sinisu-palma/32706/)

Sve informacije koje je Grad Virovitica objavio vezano za ovaj slučaj, koliko god bile šture iz opravdanih razloga, bile su istinite i provjerljive, a u nastavku prilažemo dokaz kako je gradonačelnik Kirin kaznenu prijavu podnio 31. svibnja.

potvrda

Skip to content