Inteligentna Flora – preteča inteligentnog grada

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U FLORA-i je upravo završena implementacija trenutno najsuvremenijeg integralnog poslovnog informacijskog sustava.Kako je rekao direktor tvrtke FLORA VTC Željko Iharoš, ovaj poslovni sustav podrazumijeva najnovije tehnologije…U FLORA-i je upravo završena implementacija trenutno najsuvremenijeg integralnog poslovnog informacijskog sustava.
Kako je rekao direktor tvrtke FLORA VTC Željko Iharoš, ovaj poslovni sustav podrazumijeva najnovije tehnologije, ali ono što je najvažnije ostvaruje bitne uštede i značajan kvalitativni napredak u samoj organizaciji rada. Naravno, FLORA uvijek promišlja o poboljšanju kvalitete usluge svojim korisnicima, te im od sada nudi direktan uvid u aktualno stanje njihova računa. U samo nekoliko „klikova” mišem koristeći osobne šifre dostavljene im na uplatnici, svaki korisnik usluge odvoza otpada putem Internetske stranice FLORA-e i u bilo koje vrijeme može pristupiti svojoj «kartici», te tako prekontrolirati svoje uplate, stanje računa i svoje osnovne obračunske podatke.

Kako bi svojim sugrađanima osigurala što jednostavniji pristup tvrtka FLORA VTC izradila je letak koji će svi dobiti na svoju adresu, a za eventualna pojašnjenja, pomoć ili ispravak podataka građani će moći nazvati naznačen FLORA-in telefonski broj Odjela za korisnike, najavio je upravitelj FLORA-e Vladimir Šušak koji je između ostalog istaknuo i da programski komplet osim standardnih poslovnih aplikacija, sadrži i B2B («business to business») i WAP aplikacije. Internetska platforma sustava s integriranim aplikacijama omogućuje pružanje usluga i direktan pristup svih korisnika programu putem mobilnih uređaja (mobitela, PDA uređaja…), te potiče poslovanje u realnom vremenu uz eliminaciju kašnjenja vezanih uz tradicionalne infrastrukture poslovnog komuniciranja. Doda li se tome da je u FLORA-i već implementirana VoIP telefonija, može se zaključiti da je FLORA zaokružila povezanost sa svim sudionicima poslovnih procesa i vanjskim partnerima na najinteligentniji, najučinkovitiji a istovremeno najjeftiniji način.”

Svoje zadovoljstvo učinjenim nije krio ni gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji je podsjetio da će koncept Virovitica Inteligentan Grad svojim građanima ponuditi takav ili sličan servis gdje će građani na jednom mjestu, jednostavno i jeftino, putem interneta moći vidjeti, prekontrolirati i platiti sve svoje osnovne obveze i troškove življenja (komunalna naknada, voda, plin, odvoz otpada, grijanje…). Učinit ćemo sve da Virovitica u tome bude među prvima, na što je očito FLORA VTC definitivno već spremna, “bacila nam je rukavicu u lice” i na tome im iskreno i sa zadovoljstvom čestitam na kraju je istaknuo gradonačelnik Kirin čestitajući managementu FLORA-e na novom uspjehu.

Skip to content