Igre na vodi Virovitica 2015. – J.J.Strossmayer i Sveti Đurađ u finalu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na Gradskom bazenu u Virovitici počelo je osmo izdanje ljetne rekreativno-zabavne manifestacije Igre na vodi – Virovitica 2015., koje je otvorio gradonačelnik Virovitice, Ivica Kirin. Na ovogodišnjim igrama sudjeluje osam ekipa, koje su u polufinalu podijeljene u dvije skupine.

Prve večeri najviše uspjeha imali su prošlogodišnji pobjednici, virovitički “Biskupi” iz Mjesnog odbora Josipa Jurja Strossmayera, a “vizu” za finale osigurala je i drugoplasirana ekipa Sveti Đurađ, dok su treće mjesto podijelili Milanovac i Taborište.
Druga polufinalna večer održat će se u subotu, 18. srpnja kada će se za dva prva mjesta koja vode u finale boriti Golo Brdo, Barcs, Podgorje i Čemernica. Završnica će se održati u subotu, 8. kolovoza u sklopu proslave Dana grada Virovitice – Rokovo 2015. Igre na vodi organizira Sportska zajednica grada Virovitice pod pokroviteljstvom Grada Virovitice i gradske Turističke zajednice, dok su medijski pokrovitelji Radio Virovitica, Virovitički list i portal icv.hr. (www.icv hr,

Skip to content