Igraonica virovitičke knjižnice otvorila svoja vrata najmlađima: Od danas možete sa svojim djetetom doći na slobodnu igru

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na veliku radost mališana i njihovih roditelja, Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica u svoju ponudu uvela je novu uslugu.

Od danas (utorak), tijekom radnog vremena knjižnice, djeca između jedne i sedam godina života mogu se doći igrati u Igraonicu virovitičke knjižnice. Izuzev vremena organiziranog programa Igraonice, virovitički klinci i klinceze mogu uživati u prostoru vesele Igraonice.

Kako bi mogli koristiti ovu uslugu, moraju biti članovi Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica, odnosno imati pojedinačno članstvo na Dječjem odjelu ili obiteljsku članarinu. Početno korištenje Igraonice moguće je i za nečlanove knjižnice, a svoje dolaske i odlaske potrebno je evidentirati na Informacijskom pultu.

Tijekom boravka u Igraonici, uz dijete obavezno treba biti i odrasla osoba (roditelji, bake, djedovi…), a obavezno je i korištenje papuča (djeca) i nazuvki ili čarapa (odrasli).
Mališanima su na raspolaganju sve igračke (osim onih iz igroteke), kojima treba pažljivo rukovati te pri završetku igre ih vratiti na njihovo mjesto.

(www.icv.hr, eat)

Skip to content