I ovog ljeta na virovitičkim ulicama Prometna jedinica mladeži

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, danas je nazočio potpisivanju ugovora Prometne jedinice mladeži koji će od 1. lipnja, pa sve do 30. rujna obavljati poslove upravljanja prometom na raskrižjima, vršenja nadzora parkiranja…Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, danas je nazočio potpisivanju ugovora Prometne jedinice mladeži koji će od 1. lipnja, pa sve do 30. rujna obavljati poslove upravljanja prometom na raskrižjima, vršenja nadzora parkiranja, osiguranja prijelaza djece preko kolnika ili obilježenog pješačkog prijelaza na području ili u neposrednoj blizini osnovnih škola kao i druge poslove nadzora vozila i vozača.

Već sedmu godinu za redom, promet u gradu Virovitici regulirat će pripadnici Prometne jedinice koja je osnovana 2004. godine Sporazumom između Grada Virovitice i Policijske uprave-Virovitičko-podravske. Grad Virovitica ove godine osigurao je sredstva za 6 pripadnika Prometne jedinice mladeži, a Croatia osiguranje Poslovnica Virovitica osiguranje od slučaja smrti ili trajnog invaliditeta. Neto naknada po satu rada za šestero pripadnika mladeži iznosi 20 kuna, a naknada će se dobivati preko Učeničkog odnosno Studentskog servisa.

Potpisu ugovora bila je nazočna i Vanda Gelenčer Kovačević, direktorica osiguravajuće kuće Croatia osiguranje, predstavnici Policijske uprave Virovitičko-podravske Dario Gazibara i Nikola Kečkiš te voditeljica Studentskog servisa u Virovitici Magdalena Moslavac. 

Skip to content