I ove godine Virovitičani će uživati u plodovima i bojama jeseni – manifestacija „Jesen u gradu“ održat će se 13. listopada u središtu grada

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Šesta manifestacija „Jesen u gradu“ održat će se u subotu, 13. listopada u središtu Virovitice (kod sata). Odlučeno je to na sastanku Organizacijskog odbora manifestacije koji je održan danas (10. rujna) u Gradskoj upravi, a kojem je, među ostalima, nazočila i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

Već tradicionalno i na ovogodišnjoj će se manifestaciji predstaviti učeničke zadruge škola s područja Virovitičko-podravske i okolnih županija, kao i virovitički Dječji vrtić Cvrčak te Kreativna udruga Unikat. Posjetitelji sajma tom prilikom moći će uživati u ukusnim plodovima jeseni i „mikeškom“ čaju, a za one najmlađe Kreativna udruga Unikat osmislit će zanimljivu tematsku radionicu.

Organizaciju manifestacije, koja će tematski biti u znaku bundeve i ove godine potpisuju Grad Virovitica, Ekološko društvo Virovitica i Flora VTC, suorganizator je Kreativna udruga Unikat, dok je pokrovitelj Turistička zajednica grada Virovitice.

Uz Vlastu Honjek – Golinac, sastanku su nazočile i direktorica Turističke zajednice grada Virovitice Katarina Đurđević, predsjednica Ekološkog društva Virovitica Nedjeljka Županić, Ljubica Mihaljević iz Strukovne škole Virovitica, Jasna Baranjec – Keserica i Đurđica Giba ispred Kreativne udruge Unikat te Ljubica Vedrinski ispred Dječjeg vrtića Cvrčak.

Zainteresirani za sudjelovanje na šestoj „Jeseni u gradu“ mogu se obratiti Ekološkom društvu Virovitica i to gospođi Nedjeljki Županić na broj: 098/342-687 ili na e-mail: nedjeljka.zupanic@flora-vtc.hr

Kako je bilo na prošlogodišnjoj manifestaciji, pogledajte u fotogaleriji…

(virovitica.hr, fotografije: Martina Bašić)

 

Skip to content