I Javnoj vatrogasnoj postrojbi Virovitica bezuvjetno mišljenje državne revizije

Gradonačelnik Ivica Kirin još jednom je pohvalio svoje djelatnike za odličan rad istaknuvši da je ovo samo još jedan od niza dokaza da se virovitička Gradska uprava već duži niz godina nalazi u samom vrhu po svojoj stručnosti i efikasnosti.

Nakon Grada Virovitice, gradskih tvrtki i ustanova odlične vijesti stižu i iz Javne vatrogasne postrojbe Virovitica. Naime od 17. listopada 2016. do 15. svibnja 2017. godine u JVP Virovitica provedeni su postupci revizije od strane Državnog ureda za reviziju. Revizijom su obuhvaćeni financijski izvještaji i poslovanje s ciljem utvrđivanja jesu li financijski izvještaji sastavljeni prema računovodstvenim propisima i standardima, a poslovanje usklađeno sa zakonima i drugim propisima te je izraženo bezuvjetno mišljenje odnosno nisu utvrđene nikakve nepravilnosti.

Gradonačelnik Ivica Kirin još jednom je pohvalio JVP Virovitica naglasivši da je za razliku od drugih sredina bezuvjetno mišljenje Državne revizije u Gradu, gradskim tvrtkama i ustanovama postala praksa koja dokazuje kvalitetan i transparentan rad na zadovoljstvo svih građana.

Skip to content