HZZ Područni ured Virovitica: Svečana dodjela uvjerenja o osposobljenosti polaznicima obrazovanja za rukovatelje CNC glodalicom

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Obrazovanje za obavljanje poslova rukovatelja CNC glodalicom uspješno je završilo 28 nezaposlenih osoba. Polaznicima obrazovanja su u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Aspekt svečano uručena uvjerenja o stručnoj osposobljenosti.

Dodjeli uvjerenja nazočili su predstavnici Pučkog otvorenog učilišta Aspekt i HZZ Područnog ureda Virovitica. Obrazovanje za obavljanje poslova rukovatelja CNC glodalicom organizirao je HZZ Područni ured Virovitica, a provelo ga je Pučko otvoreno učilište Aspekt iz Virovitice.

Polaznicima stručnog osposobljavanja HZZ Područni ured Virovitica financirao je troškove obrazovanja, troškove novčane pomoći kao i troškove prijevoza za vrijeme pohađanja obrazovanja. Polaznici su kroz teorijski te praktičan dio obrazovanja koji je proveden kod poslodavaca s područja VPŽ stekli potrebna znanja i vještine koje im mogu povećati konkurentnost na tržištu radne snage, a time i šanse za buduće zapošljavanje. (virovitica.hr; HZZ PU Virovitica)

Skip to content