Humanitarna sportsko-glazbena manifestacija “Uskrs u svakom domu”, prvo mjesto pripalo “kontakt” policajcima

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici održana je velika humanitarna sportsko-glazbena manifestacija “Uskrs u svakom domu”, koju je organizirala Župa sv. Roka u suradnji s Gradskom upravom Virovitica i Policijskom upravom Virovitičko-podravskom.

Mnoštvo Virovitičana došlo je u dvoranu koja je bila dupkom puna, a utakmice u kojima je rezultat bio na posljednjem mjestu odigrali su Fratri, Kontakt policajci, PU VPŽ i Gradska Uprava, dok je prvo mjesto pripalo Kontakt policajcima.

MG 2375

Bogat glazbeni i zabavni program vodio je Trpimir Markotić, a gost večeri bio je poznati komičar Željko Pervan. U glazbenom dijelu programa nastupili su Zbor glazbene igraonice Jan Vlašimsky, Gradska glazba Virovitica s mažoretkinjama, Kvartet Artes, KUC Virovitica, Nina Rajnović i Klara Volenik.

Cilj akcije bio je prikupiti sredstva za mjesni Caritas, koji će ovih dana posjetiti i podijeliti brojne poklon pakete najpotrebitijima s prostora Virovitice. Ulaz je bio slobodan, a prikupljali su se novčani prilozi za potrebe virovitičkog Caritasa. Medijski pokrovitelji i ovog događaja bili su: Radio Virovitica, Virovitički list i portal www.icv.hr.

MG 2686

Rezultati:

PU VPŽ – Gradska uprava 0:0 (nakon šesteraca 2:3)

Sa šest metara za Gradsku upravu precizni su bili Nikola Gomerčić, Slaven Slanac i Marijo Klement, a za PU VPŽ Ivan Lozar i Darko Pipić.

Fratri – Kontakt policajci 1:4.

Strijelci za Kontakt policajce: Igor Dunković, Lovro Štefanec 2 i Mario Raptavi.

Finale:

Gradska uprava – Kontakt policajci 3:3 (nakon šesteraca (4:6)

Za Gradsku upravu su u regularnom dijelu zabijali Antonio Dražić i dva gola Nikola Gomerčić, a za Kontakt policajce Stjepan Egert, Mario Raptavi i Igor Dunković.

Sa šest metara za Gradsku upravu jedini precizan je bio Antonio Dražić, a za policajce su pogodili Igor Dunković, Lovro Štefanec i Mario Raptavi. (www.icv.hr)

MG 2750

Skip to content