Humanitarna biciklijada “Veliko srce malom srcu” u Virovitici ove subote, 29. travnja

U organizaciji Kluba za ekspedicionizam i sport KEKS, te Udruge “Veliko srce Malom srcu” – podružnice za Virovitičko-podravsku županiju, čiji je cilj pomoć roditeljima djece koja imaju srčane bolesti, u subotu, 29. travnja bit će organizirana treća humanitarna biciklijada.

Ove godine biciklijada će se voziti od šetnice ispred virovitičke Gimnazije Petra Preradovića do Virovitičkih ribnjaka. Okupljanje je u 9:30 sati, a biciklijada kreće u 11 sati.

Prilikom prijave za biciklijadu prikupljat će se dobrovoljni prilozi za korisnike Udruge “Veliko srce Malom srcu”. Na startu, biciklisti će kod policijskih službenika moći registrirati svoje bicikle.

Staza u dužini od 19 kilometara je bez uspona i pogodna je za sudionike svih životnih dobi. Na cilju će se organizirati nekoliko igara za mlade bicikliste, a za sve sudionike osigurana je okrijepa.

Partneri u organizaciji biciklijade su Virovitičko–podravska županija, Grad Virovitica, Sportska zajednica Virovitičko–podravske županije, Sportska zajednica grada Virovitice, Dječji vrtić “Cvrčak” i Caffe bar Roko.

(www.icv.hr, foto: arhiva)

Biciklijada plakat

Skip to content