Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga: Glazbena škola Jan Vlašimsky je najbolja škola u Hrvatskoj

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Prema odluci članova Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga, koje već više od šezdeset djeluje na unapređivanju i poboljšavanju stručnog znanja i stalnom usavršavanju članova, najbolja glazbena škola u 2019. godini je Glazbena škola Jan Vlašimsky iz Virovitice.

Plod je to dugogodišnjeg rada svih zaposlenika, kao i ravnatelja Damira Mihaljevića, te šest odjela škole (teoretski, puhači, tambura, harmonika, gitara i klavir), koji na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima ostvaruju sjajne rezultate, kako ove, tako i prijašnjih godina.

Da Glazbena škola Jan Vlašimsky ima posebno značenje za Grad Viroviticu, ovom prilikom istaknuo i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin koji je čestitao ravnatelju Damiru Mihaljeviću i svim profesorima na odličnom poslu te naravno, učenicima i njihovim roditeljima.

Virovitička Glazbena škola spada u vrh Hrvatske što se tiče glazbene kulture, a to se vidi po broju natjecanja i nagrada. No ono što me posebno veseli jesu pohvale o našoj Glazbenoj školi koje čujem gdje god da dođem, a dobar glas proširio se i van granica Lijepe naše, istaknuo je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin dodavši kako će Grad uvijek stajati iza aktivnosti i projekata koje škola provodi.

Dodjela nagrade održat će se 17. prosinca u prostorima Muzičke akademije u Zagrebu. Uskoro opširnije… (www.vpz.hr, virovitica.hr; Fotografija: M. Bašić)

Skip to content