Hrvatske vode osigurat će sredstva za sufinanciranje projekta odvodnje oborinskih voda i kanalizacije u Ulici Sv. Križa u Milanovcu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na inicijativu zamjenika gradonačelnika Virovitice Damira Marenića, u Virkomu je održan sastanak s predstavnicima Hrvatskih voda – Vodnogospodarske osnove Osijek te Hrvatskih voda Virovitica. Sastanku je nazočio i pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Virovitice Kristijan Sabo.

Tema sastanka bilo je sufinanciranje projekta postavljanja oborinske i sanitarne kanalizacije u Ulici Svetog križa u Milanovcu, odnosno II. odvojku spomenute ulice, a dogovoreno je kako će Hrvatske vode u programima za sljedeću godinu osigurati sredstva za provedbu navedenog projekta.

Izgradnjom oborinske kanalizacije riješit će se problem odvodnje brdskih voda koje za vrijeme iznimnih oborina stvaraju probleme u Ulici Sv. Križa, osobito u istočnom dijelu oko spoja s Ulicom Zlatnog polja jer će se oborinska voda brdskog sliva usmjeriti novoprojektiranom trasom, dok će se izgradnjom sanitarne kanalizacije stvoriti preduvjeti za buduće priključke na kanalizacijsku mrežu dijela Ulice Svetog Križa.

 

Skip to content