Hrvatska poštanska banka otvorila poslovnicu u Virovitici

VIROVITICA – Nastavljajući strategiju regionalnog širenja, Hrvatskapoštanska banka danas je otvorila svoju prvu poslovnicu u Virovitici.Time je Virovitica postala osamnaesti grad u kojemu će banka građanimai poduzetnicima nuditi cjelovitu ponudu proizvoda i usluga GrupeHrvatske poštanske banke kao i savjetodavne usluge njenih financijskihstručnjaka.VIROVITICA – Nastavljajući strategiju regionalnog širenja, Hrvatska poštanska banka danas je otvorila svoju prvu poslovnicu u Virovitici. Time je Virovitica postala osamnaesti grad u kojemu će banka građanima i poduzetnicima nuditi cjelovitu ponudu proizvoda i usluga Grupe Hrvatske poštanske banke kao i savjetodavne usluge njenih financijskih stručnjaka.

Dvadeset i drugu poslovnicu Hrvatske poštanske banke, i prvu u Virovitici, smještenoj na Trgu kralja Zvonimira 3 (nekadašnja trgocentrova prodavaonica Metal, pokraj crkve sv. Roka) svečano je otvorio Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke. Tim su se povodom na prigodnoj svečanosti koja je okupila predstavnike lokalne samouprave, gospodarstvenike i klijente nazočnim gostima obratili ministar unutarnjih poslova u Vladi RH, Ivica Kirin, župan Virovitičko-podravske županije dr. Stjepan Feketić i gradonačelnik Virovitice Zvonko Kožnjak.

Prilikom otvorenja poslovnice hrvatska poštanska banka donirala je 20 tisuća kuna Osnovnoj školi Virovitica, a Josip protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke uručio ne darovnicu ravnateljici škole, Mariji Navara.

Suvremeno uređena poslovnica HPB-a prostire se na 239 četvornih metara, a u njoj je zaposleno osam djelatnika. U poslovnici će se građanima pružati usluge financijskih transakcija, kreditiranja, blagajničkog i kartičnog poslovanja, mjenjačkih poslova te usluga osobnog bankara.

Za pravne osobe osigurane su usluge platnog prometa u zemlji i inozemstvu, kao i široka ponuda kredita banke. Svim klijentima na raspolaganju su i financijski proizvodi HPB Grupe – ponuda investicijskih fondova i stambene štednje. Poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7,30 do 19,00 sati te subotom od 7,30 do 12,00 sati. U prostorima poslovnice građanima je na raspolaganju i bankomat HPB-a.

Voditelj virovitičke poslovnice Hrvatske poštanske banke je Dinko Blažević, dojučerašnji voditelj poslovnice PBZ-a u Virovitici.

Skip to content