Hrastico i Krunoslav Kovač brončani na ovogodišnjoj Ambienti

Tvrtka Hrastico iz Pitomače na ovogodišnjoj Ambienti – sajamskom lideru u ovom dijelu Europe dobitnik je brončane plakete za Program namještaja WG 010 koji se temelji na neobičnom spoju stakla i orahovog drva a koji je dizajnirao poznati virovitički arhitekt Krunoslav Kovač.1 1287381748Tvrtka Hrastico iz Pitomače na ovogodišnjoj Ambienti – sajamskom lideru u ovom dijelu Europe dobitnik je brončane plakete za Program namještaja WG 010 koji se temelji na neobičnom spoju stakla i orahovog drva a koji je dizajnirao poznati virovitički arhitekt Krunoslav Kovač.
Dosadašnji pristup kombiniranju drva i stakla je doslovno preokrenut naopako. Program je izrađen od slavonskog oraha i izdržljivog kaljenog stakla. Namještaj je izrađen od prirodnih materijala, ali suvremenog oblika. Namijenjen je opremanju atraktivnih poslovnih prostora i udobnih kućnih ambijenata rekao nam je nakon dobivanja ove vrijedne nagrade Krunoslav Kovač.
Uspjeh je tim veći što se je na ovogodišnjoj Ambienti predstavilo čak 450 izlagača od kojih je više od 180 iz inozemstva.

2 1287381748

3 1287381748

Skip to content