Izvještajno-izborna skupština DSR Podgorje: Helena Bukvić ponovno izabrana za predsjednicu

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Podgorje, u nazočnosti brojnih gostiju, predsjednika Sportske zajednice grada Virovitice Josipa Škrablina, predsjednika Mjesnog odbora Podgorje Milana Krmpotića, predstavnika drugih udruga sportske rekreacije, Udruge umirovljenika Podgorje, Udruge mladih Golo Brdo, Konjičkog kluba Virovitica te Nogometnog kluba Podgorje, u subotu je održana izvještajno-izborna skupština Društva za sport i rekreaciju Podgorje.

Podneseno je izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora.

– Zbog pandemije koronavirsa, protekle tri godine djelomično je bio ograničen rad sportske rekreacije na selu. Društvo je u skladu s epidemiološkim mjerama redovito sudjelovalo na festivalima sportske rekreacije na selu. Potporu u radu Društvo je imalo u Virovitičko-podravskoj županiji, Sportskoj zajednici Virovitičko-podravske županije, Gradu Virovitici, Sportskoj zajednici grada Virovitice te nizu donatora i sponzora- u izvješću je naglasila predsjednica Helena Bukvić.

Sva izvješća su usvojena jednoglasno.

Zbog isteka mandata razriješene su sve vodeće osobe i tijela Društva za sport i rekreaciju Podgorje. Za predsjednicu je u novom mandatu izabrana Helena Bukvić, za potpredsjednika izabran je Milan Krmpotić, a za tajnika Antonijo Lekšić. Uz njih u Izvršni odbor su izabrani Stjepan Bajt, Robert Potrata, Danijel Kaselj i Ivana Kovač. Novi Nadzorni odbor čine Danijel Barčan, Branko Bajt i Renata Potrata. Likvidator je i dalje Milan Krmpotić.

Nakon toga iznesen je plan rada i financijski plan za 2023. godinu.

Društvo za sport i rekreaciju Podgorje i ove godine sudjelovat će na natjecanjima na nacionalnoj i županijskoj razini, a biti će podrška Sportskoj zajednici grada Virovitice u organizaciji rekreativnih natjecanja na razini grada.

Rad skupštine i Društva pozdravili su gosti, predsjednica Udruge sportske rekreacije “Sport za sve Podravac Sopje” Božica Šantak i predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin.

– Sve vas pozdravljam u ime gradonačelnika Ivice Kirina, Sportske zajednice grada Virovitice i u svoje osobno ime. Sportska rekreacija je važan segment sporta, koja na zdrav i koristan način ispunjava slobodno vrijeme ljudi. Stoga će Grad Virovitica i njezina Sportska zajednica uvijek stati iza ovakvih udruga i projekata koje oni provode- između ostaloga naglasio je Josip Škrablin.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Skip to content