Gradu darovane nekretnine u poduzetničkim zonama Sjever i Zapad

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak danas je potpisao s GrgomIvezićem, državnim tajnikom središnjeg ureda za upravljanje državnomimovinom, ugovor o darovanju nekretnina u poduzetničkim zonama Sjever iZapad.Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak danas je potpisao s Grgom Ivezićem, državnim tajnikom središnjeg ureda za upravljanje državnom imovinom, ugovor o darovanju nekretnina u poduzetničkim zonama Sjever i Zapad.

Na području Virovitičko-podravske županije oformljeno je petnaest poduzetničkih zona, i to tri u Virovitici, po dvije u Orahovici, Slatini i općini Suhopolje, jedna u općini Pitomača, općini Čađavica, općini Gradina, općini Lukač i općini Nova Bukovica. Za razvitak ovih poduzetničkih zona Vlada Republike Hrvatske dodijelila je novčana sredstva putem resornog ministarstva u iznosu većem od 11 milijuna kuna. Također, na području Virovitičko-podravske županije Ministarstvo gospodarstva dodijelilo je sedam nekretnina za uspostavu poduzetničkih zona. I to dvije u Orahovici, dvije u općini Suhopolje, jedna gradu Slatini i općini Lukač i virovitici dvije nekretnine. Vrijednost dodijeljenih nekretnina iznosi više od 23 milijuna kuna i površine 2 milijuna četvornih metara.

Grga Ivezić danas je potpisao i ugovor s Đurom Bukvićem, načelnikom općine Lukač, o darovanju nekretnina poduzetničke zone na području te općine.

Potpisivanju ugovora nazočili su ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin, saborski zastupnik Josip Đakić, načelnik općine Lukač Đuro Bukvić, viši referent za obrtništvo, malo i srednje poduzetništvo Sanja Kirin i stručni suradnik za imovinsko-pravne i upravno-pravne poslove pri gradu Virovitici, Tomislav Tolušić.

Skip to content