Gradski vijećnici usvojili godišnja izvješća škola, centara i zajednica s područja grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na 8. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice vijećnici su na Aktualnom satu informirani o tijeku radova u Gradskom parku i na Dvorcu Pejačević, projektima energetske obnove odgojno-obrazovnih institucija, uređenju prometne zone oko Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, koje je odobreno od strane NPSCP-a, projektu rekonstrukcije Ulice sv. Križa u Milanovcu čiji se početak uskoro očekuje…

Također, riječi je bilo i o cijenama parkirnih karata na području grada Virovitice te je naglašeno da one neće rasti, odnosno da će ostati pri cijeni od jedne do tri kune po satu, ovisno o zoni.

Na sjednici su, između ostalog, usvojena redovna godišnja izvješća o radu škola, centara i zajednica s područja grada Virovitice, kao i Odluka o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora za Čemernicu, Golo Brdo, Jasenaš, Koriju, Milanovac, Podgorje, Rezovac, Rezovačke Krčevine, Sv. Đurađ, Taborište, Stjepan Radić, Zbor narodne garde, Josip Juraj Strossmayer i Matija Gubec. Izbori će se održati u nedjelju, 20. svibnja, a svi obrasci potrebni za njihovo provođenje bit će objavljeni u Službenom vjesniku Grada Virovitice i na web stranici Grada.

Vijećnici su donijeli i Odluku o izboru osobe obavljanje komunalnih poslova dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, a isti su povjereni Asanatoru iz Višnjevca.

Sjednica je održana pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Lahorke Weiss, a nazočili su joj i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac, gradski pročelnici te direktori gradskih tvrtki. (virovitica.hr, icv.hr, foto: M. Rođak)

Skip to content