Gradski savjet mladih usvojio Program rada za 2019. godinu: U fokusu unaprjeđenje položaja mladih, dijalog i humanitarne aktivnosti

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradski savjet mladih grada Virovitice održao je svoju osmu sjednicu na kojoj je usvojen Program rada za sljedeću godinu. Kao i proteklih godina, Gradski savjet mladih uključit će se u sve značajnije aktivnosti i manifestacije koje se provode na području grada. Između ostalog, riječ je o suorganizaciji koncerta mladih lokalnih bendova u sklopu Rokova 2019, Maskenbala, Međunarodnog praznika rada i Biciklijade, Zelene čistke…

Naglasak je na dijalogu i ostvarivanju suradnje s udrugama koje djeluju na području grada, kao i uključivanje u razne aktivnosti koje iste provode. Tako će članovi Savjeta pomagati Društvu multiple skleroze i Udruge osoba s invaliditetom oko izrade i plasiranja rukotvorina, a organizirat će se i različite društvene aktivnosti s ciljem provođenja kvalitetnog vremena s članovima udruga osoba s invaliditetom, rekla je predsjednica Savjeta mladih Mirela Krmpotić.

Fokus će biti i na humanitarnim aktivnostima te će se prikupljati namirnice za Socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“ i darivati obitelji s više djece i teškog materijalnog stanja povodom božićnih blagdana.

Tijekom cijele godine u planu su predavanja, radionice i slične aktivnosti kojima je cilj unaprjeđenje položaja mladih u Virovitici. (virovitica.hr; fotografije: M. Bašić)

Skip to content