Gradski savjet mladih u suradnji s Gradom Viroviticom organizirao prikupljanje namirnica i potrepština za Socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“

U Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” u utorak, 30. ožujka stigla je vrijedna donacija koju su zajednički prikupili djelatnici Grada Virovitice, Gradskog savjeta mladih, Razvojne agencije VTA, Poslovnog parka i Gradskog muzeja. Namirnice, higijenske potrepštine i artikle za djecu predali su zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac te članovi Savjeta mladih, koji su ujedeno i organizator akcije.

Savjet mladih Grada Virovitice već tradicionalno uoči božićnih i uskrsnih blagdana organizira prikupljanje potrepština za Socijalnu samoposlugu, na čemu im je zahvalila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac.

Prema riječima Edite Vidak, predsjednice Savjeta, prikupljali su artikle koji su trenutno najpotrebniji u Socijalnoj samoposluzi i vesele se što će na ovaj način uljepšati nadolazeće blagdane onim najpotrebitijima. (virovitica.hr)

Skip to content